Niels Carsten Bluhme

logo

Digital kommunikation skaber nærhed

Del dette indlæg

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Jeg tænker at øget fokus på anvendelse af digitale systemer og værktøjers nye muligheder kan i høj grad være et bud på teknologiske løsninger og kommunikationsplatforme og – måder, der kan være med til at optimere nærheden mellem det politik, strategi, drift og bogere. Herunder fokus på at forstå og udnytte det udviklingspotentialle der ligger i web baseret kommunikation via hjemmesider, intranet, sociale rum, brugerdrevne og selvbetjente videndelingsrum (wiki´er). Teknologier der i en globaliseringstænkning giver alle aktører nye muligheder for lige adgang til viden, transparens, synlighed og medindflydelse.

En digital udvikling vil betyde at vi forlader det representative og i højere grad understøtter en diskurs om individualisering og selvledelse, hvor vi evner at indtræde og udtræde af hoc prægede samarbejdsfora og netværksdannelser, i takt med i at opgavernes karakter forandrer sig og vi etablerer flere decentralt funderet diskursive læringsrum.