Niels Carsten Bluhme

logo

Lad tusind stemmer tale

Del dette indlæg

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

De traditionelle nyhedskanaler for kamp til stregen, når de seneste teknologier med rss feeds, readers, mixers, translators m.v. får alvor betyder at nyhedsstrømmen fra blogs og lokale netværk linkes sammen sorteres kategoriseres og udgives på ny på andre platforme målrettet nye interessegrupper.

Bogstavelig talt kan nyhederne nu automatisk finde den digitale vej fra den enkelte blogger, gruppe, forening, institution, m.v. og genudgives igen sorteret for den enkelte i nye net f.eks. sociale netværk som Facebook, twitter eller på organisationernes digitale nyhedsflader. Vi bliver online med nyhederne på pc skærmen eller mobilen stort set i takt med at begivenhederne sker. Mediekværnen vil intensiveres langt mere end idag og vi vil være istand til at følge med i det nære som på distancen.

Det vil give helt ny vilkår og være en udfordring for kommunikative metaguvornører som politikere, meningsdannere, profesionelle nyhedsformidlere, der hidigt traditionelt set har haft monopol på kommunikation.